Vrouwen op bestelling

De Schans Milheeze
Woensdag 4 november
20:00 uur

Toneelvereniging Voetlicht uit Milheeze speelt op 31 oktober en 1 en 4 november het blijspel Vrouwen op bestelling. De humoristische voorstelling van Astrid de Haan en Jan Tol staat onder regie van Miranda Hoskens.

Het verhaal van Vrouwen op bestelling speelt zich af in de achtertuin van de eeuwige vrijgezel Johan Dijkstra. Althans, dat dacht iedereen. Na de verkoop van zijn zaak, besluit hij dat het nu tijd wordt om van het leven te genieten en daar hoort volgens zijn visie een vrouw bij. Maar hoe kom je nu aan een vrouw, als je nog nooit naar ze hebt omgekeken? Johan koopt de gemeenteambtenaar Berend Kamphuis om en zo komt hij aan een bestand van alle vrijgezelle vrouwen in Nederland. Hij laat daar Sally blindelings een flink aantal vrouwen uit kiezen en nodigt ze allemaal tegelijk uit op een feestje. De meest uiteenlopende figuren, nieuwsgierig als vrouwen nu eenmaal zijn, komen op het feest, welke georganiseerd gaat worden door het cateringbedrijf de U.V.E.A.W.V.U.G. Dit tot grote ergernis van de buren, die er alles aan zullen doen om het feest te verknallen. En tot grote teleurstelling van Johans huishoudster Sally. Zij had erop gerekend dat zij tot in lengte van dagen alleen zou blijven met “haar” Johan.

Vrouwen op bestelling wordt gespeeld op zaterdag 31 oktober, zondag 1 november en woensdag 4 november. Alle voorstellingen beginnen om 20.00 uur in Gemeenschapshuis De Schans aan het Pastoor Simonisplein in Milheeze.

← Ga terug naar het overzicht

Koop nu je ticket!

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.