Verliezers

De Schans Milheeze
Zaterdag 11 juni
20:00 uur

Eindelijk mogen de spelers van toneelvereniging Voetlicht uit Milheeze weer in de schijnwerpers staan. Op zaterdag 11, zondag 12 en woensdag 15 juni om 20:00 uur brengt Voetlicht het kluchtige stuk “Verliezers” van Ton Davids.

Na een periode van veel onzekerheid: wel repeteren, niet repeteren, afscheid nemen van een stuk dat nooit de planken heeft gehaald, het herbezinnen en nieuwe energie vinden om weer aan de gang te gaan, is het toch weer gelukt. Verliezers zal voor de toneelliefhebber een feest van herkenning zijn want: Winnen doe je bij… de Postcodeloterij! Of toch niet….

Voor de Familie van Gorp, bestaande uit Moeder Trees, vader Fred, dochter Sophie en dochter Nienke wordt deze nachtmerrie waarheid, want Trees heeft niet gezorgd voor de benodigde loten. En Fred had het nog zo gezegd! Zij piesen dus naast het welbekende potje, wat voer is voor de media, die hier een mooi format in zien voor een televisieprogramma: De Verliezers.

Ondertussen lopen de buren, die miljoenen hebben gewonnen, de deur plat bij Trees en Fred, wat niet bevorderend is voor de sfeer. Ook Bea, de zus van Trees, drukt haar stempel op het gezin. Langzaam wordt duidelijk dat het hebben van geld ook zijn nadelen heeft en komen we er gelukkig achter waar het echt in het leven om draait.

De voorstellingen vinden plaats in gemeenschapshuis De Schans aan het Kerkeind in Milheeze.

← Ga terug naar het overzicht

Koop nu je ticket!

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.