Snorro

De Schans Milheeze
Zondag 14 april
14:00 uur

Indien u toch liever uw kaartjes telefonisch besteld, is dat mogelijk.

Neem dan kontakt op met Ronald van de Ven – 06 55726258

Toneelvereniging Voetlicht neemt u ook dit jaar weer graag mee in een vrolijk theaterspektakel met veel liedjes, gevechten, liefdesperikelen en aanstekelijke Mexicaanse muziek.

In dit verhaal, geschreven door Don Duyns, bestrijden de mysterieuze, fijnbehaarde Snorro en zijn trouwe, babbelzieke paard Wervelwind onrecht en corruptie tijdens het schrikbewind van de hypocriete El Commandante. Maar er is ook liefde in het spel: Snorro heeft een oogje op de bloedmooie Conchita. En dat terwijl hij als Don José van zijn vader met een ander meisje moet trouwen. Zal zijn geheim ontdekt worden? Is hij in staat het tij te keren? En bovenal: is er nog wel genoeg kip voor iedereen?

Snorro is een doldwaze, knotsgekke familievoorstelling voor kinderen vanaf ongeveer 6 jaar. Leuk voor kinderen, maar misschien nóg wel leuker voor volwassenen!

Vol trots presenteren wij dit jaar 4 voorstellingen aan ons trouwe publiek. Wij hopen dat u vanavond net zoveel geniet als wij dat gedaan hebben in de aanloop naar deze voorstelling

Miranda Hoskens

Regisseur Toneelvereniging Voetlicht

← Ga terug naar het overzicht

Koop nu je ticket!