Romeo & Julia en Toverboek, Toverwereld

De Schans Milheeze
Zaterdag 12 maart
00:00 uur

Voetlicht brengt theater voor jong en oud

Toneelvereniging Voetlicht uit Milheeze staat op zaterdag en zondag met twee voorstellingen op het toneel. De jeugd van Voetlicht brengt dan de eenakter Toverboek, Toverwereld en na de pauze spelen de volwassen acteurs de komische klassieker Romeo & Julia, zes doldwaze dagen.

De jeugd speelt eenaker Toverboek, Toverwereld. Stel je voor, je wordt uitgenodigd voor een slaapfeestje. Midden in de nacht, als iedereen slaapt, word je door een toverspreuk naar een toverwereld getoverd. Dat overkomt Nikki en Nala, twee vriendinnen. In de toverwereld ontmoeten ze Koning Kosyma en het volk dat lijdt door de Vloek van de VT’s. Koning Kosyma vraagt aan Nikki en Nala om drie opdrachten uit te voeren, zodat de Vloek opgeheven wordt.

Maar gaat Nikki en Nala dat lukken? En wie zijn Linia Recta en Narre? En zijn Silla en Setta wel te vertrouwen? Nikki en Nala zitten in een andere wereld. Of is het toch een droom? Of een nachtmerrie!

Romeo & Julia

Na de pauze is het tijd voor de volwassen acteurs van Voetlicht. Zij spelen Romea & Julia, zes doldwaze dagen. Wie kent niet het ultieme liefdesverhaal van Romeo en Julia, de hartstochtelijke verhouding die zij met elkaar hebben en het tragische lot dat hen wacht. Toneel vereniging Voetlicht brengt deze voorstelling nu naar Milheeze. Niet op een traditionele manier, maar op geheel eigen wijze en in een hele andere stijl. Het mooiste liefdesverhaal ooit speelt zich af in slechts zes dagen. Romeo en Julia worden verliefd, ze trouwen en ze sterven zes dagen nadat ze elkaar voor het eerst zien. De spelers van toneelvereniging Voetlicht zijn klaar voor deze uitdaging.

← Ga terug naar het overzicht

Koop nu je ticket!