Kom op ons feestje! (jeugd)

De Schans Milheeze
Zaterdag 12 april
00:00 uur

Jeugdgroep Voetlicht Milheeze speelt Kom op ons feestje!

De jeugdleden van Toneelvereniging Voetlicht in Milheeze brengen op zaterdag 12 en zondag 13 april de voorstelling Kom op ons feestje! – Wordt het echt zo gezellig? De spelers hebben dit stuk zelf geschreven samen met regisseur Gabri Wijnakker, met eigen ideeën en eigen rolinvulling.

De drie meiden Michelle, Sara en Joëll zijn al jaren vriendinnen sinds groep 1 van de basisschool. Nu zitten ze in de derde klas van de middelbare school en worden ze binnenkort zestien. Dit willen ze vieren met een groot ‘Sweet 16-feestje’! Ze hebben er al helemaal zin in en bedenken welke kleding ze aan willen, welke make-up ze opdoen en natuurlijk wie ze uit gaan nodigen. Ze willen heel graag dat Jeroen ook komt, de leukste jongen van de school. Alledrie zijn ze stapelverliefd op hem. Jeroen ondertussen, heeft niets in de gaten, hij kletst met z’n vrienden en heeft ook niet door dat er iets vreemds is met zijn vader, Richard. Richard is directeur van de middelbare school, maar hij leidt een dubbelleven. Dan zijn er nog de twee kleine meisjes Laura en Sterre, die ook op het feestje van Michelle, Sara en Joëll willen komen. En wat doen Patrick en Paultje toch steeds samen? Zouden Bloed en Gloed daar iets mee te maken hebben? Baldijntje is ondertussen verbaasd dat haar broer voor het Sweet 16-feest is uitgenodigd, en Juf Puf geeft voortdurend s.o.’s voor Engelse woordjes.

De voorstellingen zijn op zaterdag 12 april om 20.00 uur en zondag 13 april om 14.30 uur in gemeenschapshuis De Schans aan het Kerkeind in Milheeze.

← Ga terug naar het overzicht

Koop nu je ticket!