Juist! Dat kan toch niet waar zijn?! (jeugd)

De Schans Milheeze
Zaterdag 20 april
00:00 uur

Jeugdgroep Voetlicht Milheeze speelt ‘Juist! Dat kan toch niet waar zijn?!’

‘Juist! Dat kan toch niet waar zijn?!’ is de naam van het toneelstuk dat de jeugdgroep van toneelvereniging Voetlicht uit Milheeze gaat spelen op zaterdag 20 en zondag 21 april 2013 in de Schans in Milheeze. In september 2012 zijn de jeugdspelers begonnen met repeteren. De spelers hebben zelf meegeschreven aan het verhaal, met eigen ideeën en eigen rolinvulling. Nu komt het moment waarop zij klaar zijn om hun stuk te laten zien aan het publiek.

Het toneelstuk gaat over een drieling die op jonge leeftijd is geadopteerd door een vuurtoren-echtpaar. De meiden denken dat ze van adel zijn en iedere keer als ze met hun verrekijker op de bovenste omloop van hun vaders vuurtoren staan, zien zij in de verte een eiland liggen. Hún eiland! Denken ze. Ze besluiten er heen te gaan. Maar als ze op het eiland aankomen, blijkt dat alles anders is. Ze worden niet meteen tot koninginnen van het eiland gekroond. Ze worden zelfs opgepakt en raken elkaar kwijt! Komen zij nog vrij? Zien ze elkaar ooit nog terug? En wie zijn Jade en Julie eigenlijk? Klopt het allemaal wel? Is het allemaal wel ‘Juist’? Kom kijken en zie of het allemaal waar kan zijn!

De voorstellingen zijn op zaterdag 20 april om 20.00 uur en zondag 21 april om 14.30 uur in gemeenschapshuis De Schans aan het Kerkeind in Milheeze.

← Ga terug naar het overzicht

Koop nu je ticket!