De Italiaanse Meesterhand

De Schans Milheeze
Zaterdag 14 april
00:00 uur

Toneelvereniging Voetlicht speelt op zaterdag 14, zondag 15 en woensdag 18 april de komische thriller de Italiaanse Meesterhand. De voorstelling boordevol scherpe grappen en met een web van intriges begint om 20.00 uur in gemeenschapshuis De Schans aan het Pastoor Simonisplein in Milheeze.

Als de oude heer des huizes, Septimus Tombe, het tijdelijke met het eeuwige heeft verwisseld, blijven zijn vijf kinderen niet onbemiddeld achter. Ze kunnen rekenen op een aanzienlijke erfenis en een kapitaal landhuis. Er is echter één maar…
De schrijfster Frederique Ash is uitgenodigd om bij de opening van het testament te zijn. Het feit dat zij aanspraak zou kunnen maken op een gedeelte van het familiekapitaal is voor de familie een onverteerbare zaak.

De overleden schavuit hield er een paar rare gewoontes op na. Dat de appel niet ver van de boom is gevallen, blijkt ook hier weer, want de kinderen blijken het met de moraal niet zo nauw te nemen. Ze gunnen elkaar het licht in de ogen niet en om hun doel te bereiken schrikken ze niet terug voor een moord meer of minder.
Wat volgt is een kat-en-muisspelletje waarin niemand zijn leven nog zeker is.
De Italiaanse Meesterhand wordt geregisseerd door Miranda Hoskens.

← Ga terug naar het overzicht

Koop nu je ticket!