De Gelaarsde Poes

Hal Van Kessel Olie
Zondag 16 juni
14:00 uur

Toneelvereniging Voetlicht bestaat in 2019 40 jaar. Dat feestje moet gevierd worden, en hoe! Op 14, 15 en 16 juni speelt Voetlicht het muzikale sprookje De Gelaarsde Poes. Speciaal hiervoor wordt de loods van Van Kessel Olie in Milheeze voor een weekend omgetoverd tot een theaterzaal.

De familievoorstelling is een feest van spelplezier, vol ludieke theatervondsten en vette knipogen voor de volwassenen. Als molenaarszoon Jaap alles kwijtraakt wat hij bezit, houdt hij maar één vriend over: zijn gelaarsde Poes. Door de slimme streken van Poes weten de twee het vertrouwen van de koning te winnen en zich een plek aan het hof te verwerven. Maar daar is toch niet alles zo mooi en leuk als het lijkt… Ze belanden ineens in een James Bond-set, moeten het opnemen tegen een reus en belanden in een wereld van prinsessen, een Thaise poes en vele sluwe streken.

Laat je meenemen in deze muzikale rollercoaster van De Gelaarsde Poes! De voorstelling wordt gespeeld op vrijdag- en zaterdagavond om 20.00 uur. Op zondag 16 juni begint De Gelaarsde Poes om 14.00 uur. De theaterzaal bij Van Kessel Olie is gevestigd aan de Milheesestraat 19 in Milheeze.

← Ga terug naar het overzicht

Koop nu je ticket!

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.